Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brød med æble, appelsin og pinjekerner

Brød med æble, appelsin og pinjekerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 æble
0.5 dl.grapefrugtsaft
1 dl.pinjekerner
25 g.gær
50 g.smeltet smør
1.5 dl.yoghurt naturel
125 g.durummel
325 g.hvedemel (evt. mere)
1 tsk.salt
 sammenpisket æg
 
Opskrift:
Skyl æblet. Fjern stilk og kernehus. Riv æblet på den grove side af rivejernet. Bland yoghurten med det smeltede smør. Rør gæren deri. Tilsæt pinjekerner, grapefrugtsaft, revet æble, durummel, salt og det meste af hvedemelet. Ælt dejen blank og smidig. Lad dejen hæve lunt, tildækket i en skål i 1 times tid. Sæt ovnen på 200 grader. Tag dejen op. Ælt den igennem evt med lidt mere mel. Rids brødet. Pensl det derefter med æg. Bag brødet 40 min. i ovnen til det er gyldent og gennembagt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10166 gange,
og udskrevet 223 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu