Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vanillepocherede æbler med Marsalacreme

Vanillepocherede æbler med Marsalacreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
0.5 stang vanille
1.5 dl.vand
1 spsk.sukker
2 æbler
 
Opskrift:
Vanillestangen flækkes og vanillekornene skrabes ud. Vanillestang, -korn, vand og sukker kommes i en gryde og lagen koges op. Æblebåde kommes i lagen og koges næsten møre (ca. 5 min). Æblemassen køles af. Marsalacreme: 125 g ricottaost 1½ spsk Marsala (italiensk hedvin) 1 spsk flormelis Ricottaosten røres med Marsala og smages til med flormelis. Nybagte vafler eller pandekager anrettes med æbler og kold Marsalacreme,

Tips:

Serveres til vafler eller pandekager


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6572 gange,
og udskrevet 106 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu