Æble-kanel is

Æble-kanel is, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.æbler
1 dl.vand
50 g.sukker
2 æggeblommer
100 g.sukker
1 vaniljestang
3 tsk.stødt kanel
1.5 dl.piskefløde
 
 Pynt:
 chokolade og/eller smørristede æblebåde
 
Opskrift:
Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i både. Kog æblerne med vand og sukker ved svag varme i ca. 15 min. til æblerne er møre. Blend æblerne og afkøl mosen. Pisk æggeblommer, sukker, vanille og kanel til en luftig æggesnaps. Pisk fløden til skum. Vend den afkølede æblemos i æggesnapsen sammen med flødeskummen. Hæld cremen i en form og dæk den med et tætsluttet låg eller alu-folie. Frys cremen i 3-4 timer. Rør i den under nedfrysningen. Ved servering pyntes isen med smeltet chokolade og/eller æblebåde, der er ristet med smør og 1 tsk. sukker på panden.





karakterer:
Opskriften er vist 13825 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu