Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Æble-karry suppe

Æble-karry suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.æbler i tern
100 g.hakket løg
1 stilkhakket blegselleri
25 g.smør
1 spsk.karry
1 spsk.hvedemel
7.5 dl.bouillon
1.5 dl.piskefløde
1 stilkfintsnittet blegselleri
 evt.50 g. hasselnøddekerner
 salt
 peber
 evt.sukker
 
Opskrift:
Svits æbler, løg og den hakkede blegselleri i smør i en gryde (det må ikke brune). Tilsæt karry, lad det brænde godt af under omrøring, så aromaen kommer frem. Tilsæt mel, lad det bage igennem og tilsæt bouillon. Lad suppen koge 10 min. Blend den, lad den koge op med piskefløde og tilsæt fintsnittet blegselleri. Lad det koge igennem et par min. og smag til med salt, peber og evt. sukker. Lige inden serveringen kan man tilsætte hasselnøddekerner, der er været ristet på panden, så skindet falder af.

Tips:

Hvis man passer på vægten, kan der fint skæres ned i mængden af piskefløde eller man kan erstatte fløden med kokosmælk).


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 21986 gange,
og udskrevet 587 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2011-03-22 16:33:24
Kan bruge grønne bønner i stykker til. Brug kokosmælk istedet for piskefløde.