(ønskes en fedtfattig udgave kan græsk (ønskes en fedtfattig udgave kan græsk
yoghurt eller fromage frais bruges) yoghurt eller fromage frais bruges)
Kartofler: Kartofler:
5
bagekartofler5 bagekartofler
2
spsk.
olivenolie2 spsk. olivenolie
salt salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
Opskrift:
hak fisken i en foodprocessor tilsæt æg
fløde og mel samt purløg salt og peber
blend igen og farsen er klar
vask kartoflerne skær dem i både og vend dem i olie salt og peber kom dem i en bradepande og bag dem i ovnen i 45 min ved 200 grader imens steges fiskefrikadeller på panden i smør og olie-5 minutter på hver side pas på med for høj varme for så bliver fiskefrikadellerne for mørke
bland kapers agurk karry cremefraiche
mayonnaise citronsaft salt og peber og server denne karry-relish i en skål til fiskefrikadellerne og de råstegte kartofler
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11899 gange, og udskrevet 398 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider