Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grydestegt Struds

Grydestegt Struds, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.strudsekød
20 g.smør
 salt
 peber
 
 Sauce:
1.5 dl.stegesky
2.5 dl.piskefløde
1-2 dl.vand
250 g.champignon
1 dl.rødvin
 
 tilbehør:
0.5-1 kg.aspargeskartofler
10 g.smør
 en håndfuld persille
500 g.sukkerærter
 
 tomatsalat:
6 stk.tomater
2 stk.løg
 olie og eddike
 salt
 peber.


Opskrift:

Smelt smørret, brun kødet i ca. 2 min. på hver side.
Krydrer med salt og peber.
Steg videre ved svag varme i ca. 25 min. eller til en centrumtemperatur på ca. 60 C.
Lad stegen hvile i ca. 25 min.

Kartoflerne koges, pilles og vendes i smør og persille.
Champignon svitses i stegeskyen, vand tilsættes og koges ind til ca. halv mængde.
Tilsæt fløde og rødvin, og smag til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5832 gange,
og udskrevet 107 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu