Grydestegt Struds

Grydestegt Struds, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
500 g.strudsekød
20 g.smør
 salt
 peber
 
 Sauce:
1.5 dl.stegesky
2.5 dl.piskefløde
1-2 dl.vand
250 g.champignon
1 dl.rødvin
 
 tilbehør:
0.5-1 kg.aspargeskartofler
10 g.smør
 en håndfuld persille
500 g.sukkerærter
 
 tomatsalat:
6 stk.tomater
2 stk.løg
 olie og eddike
 salt
 peber.
Opskrift:
Smelt smørret, brun kødet i ca. 2 min. på hver side.
Krydrer med salt og peber.
Steg videre ved svag varme i ca. 25 min. eller til en centrumtemperatur på ca. 60 C.
Lad stegen hvile i ca. 25 min.

Kartoflerne koges, pilles og vendes i smør og persille.
Champignon svitses i stegeskyen, vand tilsættes og koges ind til ca. halv mængde.
Tilsæt fløde og rødvin, og smag til med salt og peber.


karakterer:
Opskriften er vist 6440 gange,
og udskrevet 166 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu