Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Jannie rosmarin Whisy sause

Jannie rosmarin Whisy sause, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jannie1982

Indsendt :



Ingredienser:
5 dl.rigtig fløde (ikke mad fløde)
1-2 små Tomat-pure. (efter smag)
 Rosmarin
 whiky
 
Opskrift:
Find en stege pande frem. Kom fløden på den kolde pande og tænd så panden til fløden småkoger. Tilsæt da godt tomat pure til den smager godt af tomat. men ikke for kræftig en smag. tilsæt da rosmarin, der skal bruges en del... men stadig efter smag. lad dette små koge til sausen er god tyk. Tilsæt evt lidt whisky.

Tips:

Det skal gå lidt hurtig når dørst det koger da fløden hurtig bliver tyk. Smager fremravende sammen med en lækker steak og bagtkartoffel eller Fløderkartofler. Smager også som en whiskysovs uden whisk.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (12 stemmer)

Opskriften er vist 7030 gange,
og udskrevet 123 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

djago  -  0000-00-00 00:00:00
jeg ville bruge Beauwais ketchup så sliper man for at bruge sukker