Jannie rosmarin Whisy sause

Jannie rosmarin Whisy sause, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jannie1982

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.piskefløde
1-2 små Tomatpure (efter smag)
 Rosmarin
 whisky
 
Opskrift:
Find en stege pande frem. Kom fløden på den kolde pande og tænd så panden til fløden småkoger. Tilsæt da godt tomat pure til den smager godt af tomat. men ikke for kraftig en smag. tilsæt da rosmarin, der skal bruges en del. men stadig efter smag. lad dette små koge til saucen er god tyk. Tilsæt evt lidt whisky.

Tips:

Det skal gå lidt hurtig når først det koger da fløden hurtig bliver tyk. Smager fremragende sammen med en lækker steak og bagt kartoffel eller flødekartofler. Smager også som en whiskysovs uden whisk.





karakterer:
Opskriften er vist 7884 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg ville bruge Beauwais ketchup så sliper man for at bruge sukker