Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Wontonsuppe (Hün-t’un-t’ang)

Wontonsuppe (Hün-t’un-t’ang), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket svinekød
2 spsk.kinesisk soja
1 tsk.finthakket ingefærrod
1 tsk.salt
500 g.frisk spinat
1 portionWontonhylstre
1.25 l.hønse bouillon
1 bakkebrøndkarse
 
Opskrift:
Fyld: Bland hakket kød, soja, ingefær og salt. Kog spinaten og hak den. Rør den sammen med det øvrige. Dejen til wonton rulles tyndt ud og skæres i firkanter på 8 x 8 cm. Læg fyldet på midten og fold dejen Sammen. Wonton foldes på forskellige måder, som ruller, som pakker, som poser osv. Brug vand til at ”klistre” dejen sammen Når de er færdige stilles de på et fad og dækkes med et tørt klæde. Bring 2 liter vand i kog og kom wontonhylstrene i. Kog dem under låg i ca. 5 minutter. Lad dem dryppe af på i en sigte. Kom de kogte wontons i den kogende hønsebouillon sammen med brøndkarsen eller itu revne spinatblade.Serveres straks

Tips:

Dette er ikke den wontonsuppe, der i almindelighed serveres på kinesiskerestauranter. Kineserne kalder denne ret for ”suppe wonton” og giver den som en mættende frokostret. De 7-8 wontonhylstre i hver portion gør den til et heltmåltid.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16399 gange,
og udskrevet 170 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kim Møller  -  2015-06-05 13:53:35
pladerne kan købes i næsten alle asiatiske forretninger

Helle  -  2009-01-21 23:23:27
Hvor kan man få fat på wontonhylstre i esbjerg området vides det