Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Amagermad

Amagermad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

MadpakkerRet : Madpakker - Madpakke

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 skiverugbrød
1 skivetoastbrød
 leverposteg
 magarine
 evt.rødbede
 
Opskrift:
Rugbrød og toastbrød smøres med magarine og leverposteg, spar ikke på leverpostegen, så bliver den for tør. Brødene lægges sammen.

Tips:

Man kan suplerer med en rødbede.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (52 stemmer)

Opskriften er vist 27248 gange,
og udskrevet 178 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

kav91  -  2012-04-07 09:51:14
en ægte amager mad er tyk rygbrød skive og fedt samt en skive franskbrød

HADER og ELSKER  -  2009-03-30 20:16:11
Den smagte godt alle kunne li maden men jeg havde ny begynder fejl! Utalige! det gjorde at det smagte DÅRLIGT, men da min mor lavede det smagte det himmelskt! Den er ikke såååå god for begyndere som mig! Men ellers er den gude skøn! ALLE burde lave denne madpakke! k.h MIG p.s elsker hjemmesiden undtagen at der er nogle ganske få ... Som om der er nogle fejl på denne hjemmeside den styrer p.s.s jeg hedder Jan Lousie!

Sønderjylland   -  2009-01-31 20:53:39
I mit barndomshjem hedder det ikke en Amagermad, men en Hamborgmellemmad - Det er én skive rugbrød og én skive franskbrød - smurt med smør og klappet sammen omkring et par skiver ost. "Mellemmad" henviser til et mellemmåltid ;-)

Kaj Kristensen  -  2008-09-21 12:36:41
I Jylland spiser man med brun farin, der kaldes den for en kæreste mellemmad

Mig  -  2008-05-28 17:04:37
Nej, der findes ikke andre amagermadder end dem med puddersukker så tænker man sig rigtig tilbage til ens barndom:-)

kristina  -  2008-02-11 20:38:12
..jeg tror at amagermad generelt bare er rugbrød og franskbrød klappet sammen om noget pålæg? -hos os er det ost. og i "gamle dage" var det vist fedt.

Mette Esbensen  -  0000-00-00 00:00:00
I min familie er en amagermad rugbrød og franskbrød klappet sammen med brunsukker(farin) imellem