Hornfisk med svampe-røræg

Hornfisk med svampe-røræg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
2 rensede hornfisk
2 spsk.rasp
2 spsk.hvedemel
 lidt karry
 salt
 smør til stegning
 
 Svampe-røræg
6 æg
150-200 g.champignoner
 salt
 et par spsk. piskefløde
 
Opskrift:
Skær hornfisken i 8-10 cm lang stykker, med eller uden ben. Vend fiskestykkerne i en blanding af rasp, mel, karry og lidt salt.

Varm rigeligt smør gyldent på en varm pande og steg fiskene 3-4 minutter på hver side for god varme. De skal være sprøde udvendig og bløde og færdige indeni.

Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Svits dem for god varme nogle minutter i smørret.

Smelt lidt smør på en pande, det må ikke tage farve. Pisk æggene sammen, krydr med lidt salt og kom dem på panden. Rør i æggemassen. Tilsæt de svitsede champignoner før æggemassen stivner, og lad æggemassen netop nå at tage form, men stadig være fugtig.

Servering: Server straks fisk og svampe-røræg - byd nye kartofler til.


karakterer:
Opskriften er vist 7392 gange,
og udskrevet 202 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

sp  -  2008-01-12 14:58:04
hornfisken er rigtig dejlig stegt på denne måde. *Men det er absolut ikke nødvendigt med røræg og svampe - det gør retten meget voldsom.