Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Squashblomster, fyldte

Squashblomster, fyldte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squashblomster

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
12 helt friske store squashblomster
500 g.frisk (sølv)bede eller spinat (eller 200 g frossen helbladet spinat)
150 g.ricotta eller lignende friskost (gerne gedeost) moset eller i meget små stykker
50 g.reven Parmesanost (eller endnu bedre: reven stærk Pecorino eller Fiore Sardo)
2 æg
 
50 g.hvedemel
0.75 dl.vand
2 æg
 salt
 peber
 
2 dl.olivenolie til stegning
 


Opskrift:
Dejen piskes sammen af mel og koldt vand (brug en melryster). Pisk de to æg i og lad dejen hvile mindst en halv time (mens resten laves).

Squashblomsterne skæres op (vend bund i vejret og skær et snit fra bunden og ned langs blomsterbladet) og blomsterstanden i bunden af blomsten fjernes. Blomsterne skylles evt. og duppes tørre.

Spinat/bede skylles, stilkene fjernes og de blancheres i nogle minutter i det vand der hænger ved indtil bladene falder sammen. Hæld i dørslag, tryk vandet ud med bagsiden af en ske, og hak det groft.

Bland spinat/bede med ostene og 1 æg og smag til med salt og peber

Fyld blandingen forsigtigt i blomsterne og luk dem igen (tryk dem let sammen og sno dem evt. let) - det gør ikke noget at der er revner eller huller i blomsterskindet.

Varm olien godt op i en sauterpande (80% varme), vend blomsterne i dejen og steg dem gyldne 3-4 minutter (vend dem flere gange).

Dryp af på køkkenrulle og server straks.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8695 gange,
og udskrevet 110 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Erika  -  2010-03-18 12:22:23
Hvor køber man squashblomstrene midt i marts måned?????????????