Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hornfiskefrikassé

Hornfiskefrikassé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hornfiskefrikassé, billede 4 Hornfiskefrikassé, billede 1 Hornfiskefrikassé, billede 2 Hornfiskefrikassé, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 hornfisk
2 l.vand
 Salt
5-10 peberkorn
2 laurbærblade
 
400 g.gulerødder gerne nye
600 g.nye kartofler
600 g.hvide asparges skrællede og skåret i 2-3 cm stykker
3 dl.ærter
 persille
 
 meljævning af ca. 2 spsk. hvedemel
 


Opskrift:

De rensede hornfisk koges lige netop møre i vand med krydderierne. Fiskene tages op og pilles fri for ben og skind. Holdes varme.

Gulerodstern og skårne kartofler koger knapt møre ca. 5 minutter i fiskevandet hvorefter aspargesstykkerne tilsættes og koger med 2-3 minutter. Ærterne og persille tilsættes og varmes godt igennem, før blandingen jævnes med lidt meljævning.

Smag til med salt og peber og hæld sovsen over fisken.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13343 gange,
og udskrevet 170 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Peder T  -  2008-05-13 22:19:40
Hornfisk smager godt både stegt og lagt i marinade men få fiskehandleren til at tage benene ud


Per  -  2008-05-09 18:34:19
På billedet har vi brugt dobbelte hornfiskefiletter og skåret dem i portionsstykker.