Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Crepes med bechamelfyld

Crepes med bechamelfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Dej:
2.5 dl.hvedemel
0.5 tsk.salt
2 dl.mælk
2 dl.vand
4 æg
2 spsk.smeltet smør eller margarine
 
 Fyld:
2.5 dl.bechamelsauce til ca. ½ l. blandede grønsager som f.eks.
 
2 spsk.smør eller margarine
0.75 dl.hakket løg
1 dl.hakket bladselleri
1 dl.skivede champignon
1.25 dl.reven squash
2 dl.reven gulerod
 
Opskrift:
Dej:
Pisk alle ingredienserne sammen i blenderen og lad dejen hvile i 1 time. Den kan evt. fortyndes med lidt mere mælk.

hæld 2-3 spsk. dej på en lille smurt pande (ca. 15 cm. i diameter) og bag pandekagerne på begge sider over jævn varme, til de er gyldne.

Fyld:
Svits de findelte grønsager i smørret og rør dem i saucen. Tilsæt evt. revet ost.

Læg lidt fyld på hver pandekage og rul sammen, server med en bechamel eller mornay sauce (ostesauce).

Tips:

Pandekagerne er velegnet til frysning


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 27791 gange,
og udskrevet 499 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

mia  -  2008-04-16 20:02:17
Madpandekager er bare sagen:-)