Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Squash-rispostej

Squash-rispostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 små squash i tynde skiver
4 dl.kogt ris
0.75 dl.hakket persille
0.5 dl.hvedemel
0.5 tsk.salt
1/8 tsk.cayennepeber
1 æg
0.75 dl.creme fraiche 18 %
1.25 dl.revet parmesanost
2 spsk.margarine
 


Opskrift:
Kog squashen i en lille smule saltet vand, indtil den er mør.

Læg halvdelen af squashene i en liters bageform og læg ris og persille ovenpå. Ryst resten af squashene i melet og læg dem oven på risen.

Rør de 4 næste ingredienser med halvdelen af osten (creme fraichen kan erstattes med 2 dl. mælk) og hæld blandingen over. Drys til sidst med resten af osten og fordel et par smørklatter øverst. Bages ved 200 grader C i 40 minutter eller til retten er stivnet.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7691 gange,
og udskrevet 130 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu