Squash-rispostej

Squash-rispostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 små squash i tynde skiver
4 dl.kogt ris
0.75 dl.hakket persille
0.5 dl.hvedemel
0.5 tsk.salt
0.125 tsk.cayennepeber
1 æg
0.75 dl.cremefraiche 18%
1.25 dl.revet parmesanost
2 spsk.margarine
 
Opskrift:
Kog squashen i en lille smule saltet vand, indtil den er mør.

Læg halvdelen af squashene i en liters bageform og læg ris og persille ovenpå. Ryst resten af squashene i melet og læg dem oven på risen.

Rør de 4 næste ingredienser med halvdelen af osten (creme fraichen kan erstattes med 2 dl. mælk) og hæld blandingen over. Drys til sidst med resten af osten og fordel et par smørklatter øverst. Bages ved 200 grader C i 40 minutter eller til retten er stivnet.





karakterer:
Opskriften er vist 9500 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu