Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hornfisk med radisesalat

Hornfisk med radisesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Radisesalat:
200 g.radiser i små tern
400 g.agurk i små tern
1 dl.frisk, klippet purløg
 
 Kvarkdressing:
200 g.kvark 5+ (0,1%)
1/4 l.creme fraiche 18%
3/4 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 Hornfisk:
600 g.udbenede hornfisk
3/4 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
1 dl.frisk, klippet purløg
 
 Tilbehør:
1 kg.kartofler.
 
Opskrift:
Radisesalat:
Bland radise- og agurketern med purløg.

Kvarkdressing:
Vend forsigtigt kvark og creme fraiche sammen med salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time. Smag til.

Hornfisk:
Klip finnerne af hornfiskene og fjern eventuelle ben. Skyl og tør fiskene og del dem på tværs i 3-4 stykker (12 stykker i alt). Drys kødsiden med salt, peber og purløg. Fold fiskestykkerne og læg dem på en plade med bagepapir. Hold hvert fiskestykke sammen med en tandstikker. Damp hornfisken midt i ovnen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8374 gange,
og udskrevet 150 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu