Squash-ostesouffle

Squash-ostesouffle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Souffle - Soufle

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3 mellemstore squash
1 spsk.smør eller margarine
1 spsk.hvedemel
1.25 dl.varm mælk
1 tsk.citronsaft
0.75 dl.revet cheddarost
2 æggeblommer
4 æggehvider
 
Opskrift:
Snit squashene i meget tynde skiver på råkostjernet og drys dem med salt. Lad dem trække i et par timer, skyl dem og lad væden løbe fra i en sigte. Læg dem i en kasserolle med ¾ dl. vand og lad dem simre, til der er klare. Lad dem dryppe af og lav en opbagning med smør, mel og varm mælk. Når den er tyknet, tilsættes squash, citronsaft, ost og de piskede æggeblommer.

Pisk æggehviderne, til de er stive og fold dem forsigtigt i squashblandingen. Hæld den i et 1 liters smurt og melet soufflefad. Sæt fadet i en bradepande med vand i bunden og bag souffleen ved 180 grader C i 45 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 9998 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu