Italiensk squashtærte
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bund:
Ingredienserne æltes sammen og dejen rulles ud og lægges i en tærteform. Tærtebunden forbages ca. 10 minutter i en 200 grader C. alm. ovn. Fyld: Svits squash, løg og hvidløg i olivenolien, til det er mørt. Lad imens de hakkede tomater, tomatsauce og krydderurter simre, indtil tomaterne er bløde. Bland i en skål hytteost, æg og mælk. Fordel squashblandingen i bunden af den forbagte tærte og hæld derover æggeblandingen og 4 spsk. tomatsauce. Tærten bages ved 200 grader C. alm. ovn i 35 minutter. Tag tærten ud, drys den med revet mozzarella og lad den bage videre, til osten er smeltet. Tærten serveres med resten af tomatsaucen. |
|
Opskriften er vist 53764 gange,
og udskrevet 1250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Tove - 2017-08-26 16:59:13 Nem at lave , smager skønt og børn kan lIde den! Anna - 2005-01-01 01:01:01 Den er bare go' ta'r lidt lang tid, men den er det vær - helt sikkert! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne