Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hornfisk med løvstikke

Hornfisk med løvstikke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 hornfisk
200 g.majroer
2 småløg
2 tomater
1 dl.olie
100 g.flødeost
1 dl.fiskebouillon
2 spsk.tørret løvstikke
 


Opskrift:

Hornfisk renses for indvolde og hovedet skæres af. Hornfiskene deles i 2 stykker og majroerne skæres i stave, løg og tomater hakkes.

Majroer, løg og tomater fyldes i bugen af fiskene. Olie, flødeost og bouillon rystes godt sammen og hældes over fisken, der drysses med salt, peber og løvstikke.

Retten sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter og serveres med kartofler og salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7427 gange,
og udskrevet 104 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu