Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Padde is

Padde is, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Maria

Indsendt :



Ingredienser:
5 dl.piskefløde
125 g.sukker
3-4 æggeblommer
4 Toms Kæmpe Skildpadder
 
Opskrift:
Pisk fløden stiv. Pisk sukker og æggeblommer lyse og luftige. Smelt skildpadderne over vandbad. Pisk de smeltede skildpadder i æggesnapsen og vend herefter forsigtigt flødeskummet heri. Hældes i en form der lukkes med et låg, staniol eller vitawrap og stilles i fryseren i 4-5 timer. Det er ikke nødvendigt at røre i isen undervejs hvis beholderen er lufttæt. Tages ud 15-30 min før servering.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 7435 gange,
og udskrevet 173 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu