Pisk fløden stiv.
Pisk sukker og æggeblommer lyse og luftige.
Smelt skildpadderne over vandbad.
Pisk de smeltede skildpadder i æggesnapsen og vend herefter forsigtigt flødeskummet heri.
Hældes i en form der lukkes med et låg, staniol eller vitawrap og stilles i fryseren i 4-5 timer.
Det er ikke nødvendigt at røre i isen undervejs hvis beholderen er lufttæt.
Tages ud 15-30 min før servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(4 stemmer)
Opskriften er vist 7618 gange, og udskrevet 174 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider