Hornfisk med karrysovs

Hornfisk med karrysovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
600 g.udbenet hornfisk (det klarer fiskehandleren)
 
 Kogelage:
3 dl.vand
1 løg i skiver
4 stilkepersille
 salt
 
 Karrysovs:
3 spsk.olie
1 tsk.karry
1 spsk.hakket løg
3 spsk.hvedemel
2 dl.mælk
2-3 dl.kogelage
 
 Endvidere:
1 pakkehelbladet, frossen spinat
2 spsk.margarine
 
Opskrift:
Skyl og tør hornfisken og skær den i passende stykker.

Bland ingredienserne til kogelagen og giv det et opkog. Læg forsigtigt hornfisken i og lad det småsimre ca. 10 min. – eller til den er fast og har skiftet farve. Tag fisken op og hold den varm under et klæde.

Svits karry og løg i olien, rør melet i og spæd med mælk og siet kogelage. Lad sovsen koge igennem og smag den til. Tø spinaten i gryden med et par spsk margarine.

Anret spinaten på et varmt fad, læg fisken oven på og hæld karrysovsen over. Giv løse ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 11718 gange,
og udskrevet 276 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu