Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudsesteg med rødvinssauce og champignoner med spinat og pærer

Strudsesteg med rødvinssauce og champignoner med spinat og pærer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
800 g.strudsesteg
 smør til bruning
2 dl.rødvin
0.5 dl.portvin
5 dl.hønsebouillon
 meljævning
 kulør
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
500 g.champignon
2 pære i både
250 g.frisk spinat
 olie til bruning
 salt
 peber
 Nye kartofler
 


Opskrift:

Brun kødet på alle sider i fedtstof i en gryde.
Tag kødet op og tilsæt rødvin og portvin og kog det ned til det halve.
Læg kødet tilbage i gryden.
Tilsæt hønsebouillon og kog under låg ca. 30 min, til stegen er svagt rosa.
Vend stegen af og til.
Et stegetermometer skal vise en centrumstemperatur på 57 grader.

Tag stegen op, pak den i alufolie og lad den hvile, mens retten gøres færdig.
Skum skyen for fedt, jævn med meljævning og farv med kulør.
Smag til med salt og peber og si saucen.
Til tilbehøret skæres champignonerne i skiver. Udkern pærerne og skær dem i både.
Rens spinaten og giv den et opkog i saltet vand. Dryp af i sigte. Brun champignonerne i olie på panden.
Lad pærerne stege med et par min. Vend til sidst spinaten i og smag til med salt og peber.

Skær stegne i skiver og server den med sauce, tilbehør og nye kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5187 gange,
og udskrevet 92 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu