Strudsesteg med rødvinssauce og champignoner

Strudsesteg med rødvinssauce og champignoner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.strudsesteg
 smør til bruning
2 dl.rødvin
0.5 dl.portvin
5 dl.hønsebouillon
 meljævning
 kulør
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
500 g.champignon
2 pære i både
250 g.frisk spinat
 olie til bruning
 salt
 peber
 Nye kartofler
 
Opskrift:
Brun kødet på alle sider i fedtstof i en gryde.
Tag kødet op og tilsæt rødvin og portvin og kog det ned til det halve.
Læg kødet tilbage i gryden.
Tilsæt hønsebouillon og kog under låg ca. 30 min, til stegen er svagt rosa.
Vend stegen af og til.
Et stegetermometer skal vise en centrumstemperatur på 57 grader.

Tag stegen op, pak den i alufolie og lad den hvile, mens retten gøres færdig.
Skum skyen for fedt, jævn med meljævning og farv med kulør.
Smag til med salt og peber og si saucen.
Til tilbehøret skæres champignonerne i skiver. Udkern pærerne og skær dem i både.
Rens spinaten og giv den et opkog i saltet vand. Dryp af i sigte. Brun champignonerne i olie på panden.
Lad pærerne stege med et par min. Vend til sidst spinaten i og smag til med salt og peber.

Skær stegne i skiver og server den med sauce, tilbehør og nye kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 6441 gange,
og udskrevet 161 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu