Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hornfisk i mild hvidløgsáiola

Hornfisk i mild hvidløgsáiola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2000 g.hornfisk
12 gulerødder
600 g.kartofler
6 porrer
2 fennikel
1 bdt.persille
 sorte oliven
1 l.fiskebouillon
 
 Äioli:
4 store fedhvidløg
2.5 dl.olivenolie
1 æggeblomme
 citronsaft
 salt
 peber
1 spsk.vand
 


Opskrift:

Start med at lave äiolien. Pres hvidløgene, kom æggeblommen i og tilsæt salt. Det piskes godt sammen, olien tilsættes lidt efter lidt, på samme måde som til mayonnaise. Krydr til sidst äiolien med citronsaft, salt og peber. Hornfiskene renses og skæres i passende portionsstykker.

Grøntsagerne renses og skæres i grove stykker. Fenniklen skæres på langs. Fiskefonden bringes i kog. Gulerødder og kartofler koges i bouillonen, efter 10 minutter kogning tilsættes porre og fennikel lad det koge yderligere 5 minutter. Derefter lægges hornfisken lad det hele koge færdig i ca. 10 min.

Kom äiolien i en skål, spæd lidt af den varme bouillon i, det skal ske under kraftig omrøring. Äiolien skal legere bouillonen.

Kom grønsager og fisk i en varm skål eller suppeterrin. Tilsæt den legerede bouillon til resten af bouillonen, pas på, nu må bouillonen ikke koge, den vil skille. Den hakkede persille og de udstenede sorte oliven tilsættes. Smag cremen til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7846 gange,
og udskrevet 137 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu