Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Honningkartofler - Honning kartofler

Honningkartofler - Honning kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 store kartofler
 vindruekerneolie
1 spsk.Dansk honning
 eddike (lagereddike æbleeddike eller malteddike)
0.5 dl.vand
 timian
 salt
 peber
 


Opskrift:
Kartoflerne skrælles og skæres i tern, skylles og tørres, hvorefter de krydres med salt og peber. Tag en stor pande, kom vindruekerneolie på, varm den godt op til lige inden det ryger. Kartoflerne kommes på, ikke for mange af gangen. Panden svinges til kartoflerne er lysebrune. Der kommes honning på, skynd jer at svinge , så et par dråber eddike på, hvorefter der svinges hurtigt igen. Kom lidt vand på, som lynhurtigt brænder ind, lynhurtigt svinges panden igen. Dette gentages igen og igen.

Kartoflerne lægges i en bradepande ved 220° i 10 min. sådan at de bliver dejlig sprøde. Kan krydres med timian hen over. Kan serveres kold som varm.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17753 gange,
og udskrevet 220 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Michael Tvede  -  2007-03-24 11:08:38
Selvom det tager lidt tid at lave dem er de umagen værd. Foretrækker dog selv at de er varme.