Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tv boller

Tv boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Boller 18 Boller
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Boller uden gær

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 dl. Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 dl. Tykmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Sirup, lys 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
   
Opskrift:
Sæt ovnen på 250 grader C.
Læg bagepapir på pladen.

Bland mel, salt og bagepulver i en skål.
Smulder nu det kolde smør i melet.
Brug en grydeske og rør tykmælk og sirup i dejen.

Hæld lidt mel på bordpladen og tag dejen op. Ælt dejen.
Del dejen i 18 dele. Form dejen til runde boller og læg dem på pladen. Bag bollerne midt i ovnen i 10 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (25 stemmer)

Opskriften er vist 70832 gange,
og udskrevet 570 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 11419 (2718 kcal)
KJ pr. Boller 634 (151 kcal)
Vægt ialt 1024 gram
Vægt pr. Boller 56 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1115 KJ (265 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 10.4 gram
Kulhydrat 39.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2015-08-30 09:56:10
Byt sirup ud med honning; ) Det virker

Maria  -  2015-08-20 11:41:45
PS. Jeg malede æggemasse på bollerne og det fik dem til at holde lidt bedre. - tror også der skal mere sirup i....

Maria  -  2015-08-20 11:40:15
Jeg tilsætte hakkede mandler og lidt sukker på toppen. Synes de ellers mangler noget.

Anna  -  2015-08-05 11:33:29
Gode og nemme boller hvis man ikke har gær. Meget grove. Smuldrer dog ret meget fra hinanden, og går næsten i stykker :( Smager ok

Freja  -  2013-07-05 11:28:15
Lækre og nemme boller. Sprøde men falder nemt fra hinanden så de er svære at smøre. Brugte varmluft og tiden passede

  -  2013-06-29 11:00:30
De er i ovnen, glæder mig til og smage dem tog dog lidt kærnemælk i så den var mere fast, glæder mig

Chr  -  2013-02-21 17:08:00
De er gode og smulre nemt og skal have lidt længer tid i oven end der stå

mc  -  2012-11-11 13:07:05
Smagen er ok, men de skulle bage omkring 20-25 min for at de ikke var flydende, så de blev ret mørke i kanten, men lige bagt i midten. Og så smuldrer de bare alt for meget. De skal ikke bages igen :(

  -  2012-02-17 10:29:14
Jeg brugte en del mere hvedemel, hvilket gav et godt resultat.

Sarah  -  2012-01-31 15:42:16
de smager godt :o)

Simon  -  2011-12-18 10:18:43
Rigtig gode boller.. Dog synes jeg de smuldre lidt? muligvis pga. for stor en andel grovmel.. :) Men lækre boller!

Don Emek  -  2011-08-16 11:04:48
Ganske udmærkede boller, når man kun har bagepulver. Smager fint!

Daniel  -  2011-07-23 13:48:32
Jeg synes opskriften var rigtig god. Brødet smagte rigtig lækkert, og tog ingen tid at bage. Det eneste jeg var på kant med var bagetiden. Jeg måtte give mine boller lidt mere end de 10 mninutter, men opskriften fortæller ikke om man skal bruge alm. ovn, eller varmluft?

Sisse  -  2010-06-05 23:12:48
Dejen kan direkte bages når man bruger bagepulver og behøver derfor ikke at hæve

Mohammad   -  2009-05-14 12:21:21
Skal dejen haves når man bruger bagepulver eller kan man direkte bage det.