Ostefundue med karry

Ostefundue med karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 portion

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 fedhvidløg
1.5 dl.tør hvidvin
1 tsk.citronsaft
1 tsk.karry udrørt i 1 spsk spilkogende vand
250 g.reven gruyere ost
185 g.reven Cheddarost
1 tsk.maizena
2 spsk.tør sherrey
 Pitabrød
 
Opskrift:
Gnid indersiden af gryden med hvidløget.

Hæld vin og citronsaft i gryden og varm det op, til det bobler, skru ned for varmen, tilsæt karrypasta og lidt efter lidt den revne ost. Rør i gryden og fortsæt med at rør til osten er smeltet.

Rør en jævning af maizena og sherry og kom det i osteblandingen. Lad det simre under omrøring i 2 - 3 min., til massen er tyk og glat.
Fonduen må IKKE koge.

Servering:
Pitabrød er en god erstatning.





karakterer:
Opskriften er vist 8652 gange,
og udskrevet 126 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu