karry udrørt i 1 spsk spilkogende vand1 tsk. karry udrørt i 1 spsk spilkogende vand
250
g.
reven gruyere ost250 g. reven gruyere ost
185
g.
reven cheddar ost185 g. reven cheddar ost
1
tsk.
maizena1 tsk. maizena
2
spsk.
tør sherrey2 spsk. tør sherrey
Pitabrød Pitabrød
Opskrift:
Gnid indersiden af gryden med hvidløget.
Hæld vin og citronsaft i gryden og varm det op, til det bobler, skru ned for varmen, tilsæt karrypasta og lidt efter lidt den revne ost. Rør i gryden og fortsæt med at rør til osten er smeltet.
Rør en jævning af maizena og sherry og kom det i ostebalndingen.
Lad det simre under omrøring i 2 - 3 min., til massen er tyk og glat.
Fornduen må IKKE koge.
Servering:
Pitabrød er en god erstatning.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7740 gange, og udskrevet 115 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider