Ostefundue med karry
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Gnid indersiden af gryden med hvidløget.
Hæld vin og citronsaft i gryden og varm det op, til det bobler, skru ned for varmen, tilsæt karrypasta og lidt efter lidt den revne ost. Rør i gryden og fortsæt med at rør til osten er smeltet. Rør en jævning af maizena og sherry og kom det i osteblandingen. Lad det simre under omrøring i 2 - 3 min., til massen er tyk og glat. Fonduen må IKKE koge. Servering: Pitabrød er en god erstatning. |
|
Opskriften er vist 8909 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne