Ricotta-squashtærte

Ricotta-squashtærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
15 g.gær
1.5 dl.vand
 salt
4 spsk.olivenolie
160 g.hvedemel
75 g.durummel
 
 Ricottafyld:
600 g.squash
1 spsk.olivenolie
1 frisk rød chili
 salt
 peber
200 g.Ricotta, friskost
100 g.revet emmentaler
1 æg sammenpisket
 
Opskrift:
Opløs gær i vand, og tilsæt salt og olie. Rør melet i lidt ad gangen, og ælt dejen let og blød. Lad den hæve 1 time. Snit squashene i tynde skiver. Steg dem let gyldne i olivenolie på en pande sammen med snittet chili. Drys med salt og peber. Lad squashene dryppe lidt af i en sigte. Bland ricotta med emmentaler og æg. Slå dejen ned, og rul den ud til en plade, der lægges på bagepapir på en bageplade. Rul en kant op på tærtebunden. Fordel squash og ricottablanding på dejbunden. Bag tærten ved 180o i ca. 35 min.

Servér evt. salat eller brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 13012 gange,
og udskrevet 342 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu