Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Dansk ostefondue

Dansk ostefondue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
185 g.finthakket bacon uden svær
1 lillefintahakket løg
15 g.smør
4 tsk.hvedemel
2.5 dl.pilsner
250 g.revet harvarti
250 g.revet samsø
 Små syltede drueagurker
 Lyst rugbrød skåret i tern
 
Opskrift:
Kom bacon, løg og smør i en gryde og svits det, til baconen er sprød og løgene bløde.

Drys melet over, tilsæt øllet lidt efter lidt og rør det over svag varme, til det er tykt.

Tilsæt osten og rør hele tiden i massen, til osten er smeltet, og blandingen er jævn og glat.

Hældes i fonduegryden.

Servering:
Serveres med drueagurker og lyst rugbrød.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (23 stemmer)

Opskriften er vist 21880 gange,
og udskrevet 405 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu