Dansk ostefondue

Dansk ostefondue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
185 g.finthakket bacon uden svær
1 lillefintahakket løg
15 g.smør
4 tsk.hvedemel
2.5 dl.pilsner
250 g.revet harvarti
250 g.revet samsø
 Små syltede drueagurker
 Lyst rugbrød skåret i tern
 
Opskrift:
Kom bacon, løg og smør i en gryde og svits det, til baconen er sprød og løgene bløde.

Drys melet over, tilsæt øllet lidt efter lidt og rør det over svag varme, til det er tykt.

Tilsæt osten og rør hele tiden i massen, til osten er smeltet, og blandingen er jævn og glat.

Hældes i fonduegryden.

Servering:
Serveres med drueagurker og lyst rugbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 23513 gange,
og udskrevet 461 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu