Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dansk ostefondue

Dansk ostefondue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
185 g.finthakket bacon uden svær
1 lillefintahakket løg
15 g.smør
4 tsk.hvedemel
2.5 dl.pilsner
250 g.revet harvarti
250 g.revet samsø
 Små syltede drueagurker
 Lyst rugbrød skåret i tern
 


Opskrift:

Kom bacon, løg og smør i en gryde og svits det, til baconen er sprød og løgene bløde.

Drys melet over, tilsæt øllet lidt efter lidt og rør det over svag varme, til det er tykt.

Tilsæt osten og rør hele tiden i massen, til osten er smeltet, og blandingen er jævn og glat.

Hældes i fonduegryden.

Servering:
Serveres med drueagurker og lyst rugbrød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (23 stemmer)

Opskriften er vist 21403 gange,
og udskrevet 371 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu