Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chokolade Fondue

Chokolade Fondue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :




Ingredienser:
500 g.mørk chokolade
3 dl.piskefløde
6 spsk.cognac
1 dl.creme fraiche 38 %
2 dl.piskefløde
0.5 spsk.vanillesukker
1-2 ananas
2 kiwifrugter
400 g.blå og grønne druer
100 g.valnøddekerner
1 banan
 


Opskrift:

Bræk chokoladen i små stykker og smelt den over vandbad i en gryde. Lun fløden forsigtigt ved siden af, og rør den i chokoladen lidt efter lidt. Chokolademassen skal være varm, men må ikke nå kogepunktet.

Rør cognac i efter smag til allersidst, når chokolademassen er helt flydende. Pisk Creme fraiche og fløde sammen til det er næsten stift og tilsæt vanillesukker lidt efter lidt. Opbevares koldt indtil serveringen.

Hæld chokolademassen over i fonduegryden og hold den varm over spritflammen ved bordet - uden at den kommer i kog.

Server de friske frugter anrettede i små skåle. Druerne udstenes, ananasen og anden frugt skæres i skiver/tern. Dyp frugten i chokoladen, og derefter i den iskolde blanding af creme fraiche og piskefløde.

Kommentar :
Denne fondue kan spises hele året, og den kan varieres i det uendelige efter årstidens spændende frugter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (21 stemmer)

Opskriften er vist 36619 gange,
og udskrevet 1308 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Rebecca  -  0000-00-00 00:00:00
En sjov variation er, at lave en fondue med mørk, lys og hvid chokolade... Det ser vildt godt ud. Mynte er pænt at pynte med.