Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Bernaise II

Bernaise II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt af : MeurerO

Indsendt :



Ingredienser:
1 ægeblomme
 Halv ægeskal
 hvidvin
 LidtBernaise essence
 Salt
 hvid peber
40 g.smeltet smør
 
Opskrift:
Smelt smøret. Kom ægeblommerne i en gryde. Hæld hvidvinen til. Tilsæt bernaise essence og salt og peber. Under konstant omrøring med et piskeris varmes sovsen indtil den bliver tyk flydende ved ca en 70 grader. Derefter tages gryden af varmen og den smeltede smør blandes langsomt ind i den varme sovs. smages til med en dråbe citron. Bon appetite.

Tips:

I begyndelsen må smøren kun tilsættes dråbevis. Ellers skiller den ad.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (23 stemmer)

Opskriften er vist 19564 gange,
og udskrevet 249 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

kokken  -  2018-03-05 13:53:31
brug skallen, eller kom hvidvin i

steffen  -  2011-01-23 19:47:07
hvordan laver man frisk estergon essens

  -  2011-01-23 19:45:46
hvordan laver man essens med frisk estergon

  -  2010-01-09 18:03:17
Det der er ikke bearnaisse! Lav essensen selv, og der mangler bestemt frisk estragon

Peter  -  2008-12-29 13:18:19
"Halv ægeskal" hvad skal det bruges til ?

  -  2007-02-03 17:00:48
skal der hvidvin i?