Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Reje fondue med hvidløg

Reje fondue med hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 dl.olivenolie
6 fedhvidløg
1 1/2 spsk.cayennepeber (spansk peber)
1 1/2 spsk.paprika
1 1/2 tsk.karry
 


Opskrift:

Finhak hvidløget og knus cayennepeberet. Hæld lidt af olien i en gryde (fonduegryde) og svits hvidløget og peberet godt i ca 5 min.

Tilsæt resten af olien, og hæld paprika og karry under omrøring. Kog op.

Servering:
Rejerne stikkes på fonduegafler som sættes i gryden.

Serveres med frisk salat, smør, majonæse, og kald hvidvin.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 15347 gange,
og udskrevet 288 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor mange rejer?