Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Legeret fasansuppe med grønne pandekageruller

Legeret fasansuppe med grønne pandekageruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3–4 fasaner uden brystfilet
1 gulerod
1 løg
1 porre
1 persillerod
0.25 selleri
1 kvistfrisk timian
2 æggeblommer
1.5 dl.piskefløde
0.5 spsk.maizenamel
 
 Grønne pandekager:
2 æg
3 spsk.hvedemel
2 dl.mælk
1 spsk.Smeltet smør
 salt
 peber
1 dl.hakkede krydderurter fx persille - timian - purløg - løvstikke
 
Opskrift:
rens grønsagerne og skær dem i mindre stykker sæt fasanerne over i koldt vand, lad dem koge op og skum tilsæt grønsagerne, timian, salt og peber lad det hele koge i ca. 1½ time, kødet skal være til at få fra benene tag fasaner og grønsager op af suppen si suppen pil kødet fra benene kom kød og grønsager i blenderen sammen med noget suppe blend til det er helt glat kom puré og suppe i en gryde og kog op smag til med salt og peber tag gryden af varmen rør æggeblommer, fløde og maizena sammen tilsæt lidt af den varme suppe hæld æggemassen i suppen server suppen straks.

Grønne pandekager:
Pisk æg og mel sammen pisk mælken i sammen med krydderurterne, dejen skal være lind bag pandekagerne i smør, de må ikke være for tykke rul pandekagerne stramt sammen og afkøl dem skær pandekagerne i 1½ cm tykke skiver og server dem i suppen


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10583 gange,
og udskrevet 136 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu