Squashsuppe med rejer

Squashsuppe med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :



Ingredienser:
1-2 løg
1 squash
 vand
2.5-5 dl.fløde
 dild
 salt
 peber
 evt.kartoffel
500 g.rejer
 
Opskrift:
Skræl og skær squashen i tern og lægges dem i en gryde. Tilsæt vand til squashen er dækket, og lad den koge til de er møre ca. 30 minutter. Skær løget i tern og tilsæt det.

Blend suppen til der ingen klumper er længere. Tilsæt fløde, salt, peber og dild og lad den småkoge 5 -10 minutter endnu. Så kan du eventuelt tilsætte en kartoffel eller jævne suppen med maizena, hvis du synes den er for tynd.

Til slut tilsættes frosne rejer (de må ikke koge) lad suppen hvile til rejerne er lune.

Server suppen med flutes.

Tips:

Målene er angivet som cirka mål. De beror blandt andet på, hvor stor squashen er.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10125 gange,
og udskrevet 217 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu