Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fondue med ost og tomat

Fondue med ost og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :





Ingredienser:
4 tomater
1 fedhvidløg
3 spsk.smør
0.5 tsk.oregano eller merian
1 tsk.tørret basilikum
1 tsk.paprika
1 stort glashvidvin
400 g.reven cheddarost, eller 350 g. gruyere og 50 g. parmesanost
 


Opskrift:

Kom tomaterne i spilkogende vand i ca. 1 minut. herefter i kold vand og flå skindet af.

De tomater og fjern den hårde knop hvor stilken har siddet, og fjern kernerne.

Skær hvidløget igennem og gnid indersiden af fonduegryden med snitfladen. Smelt smørret i gryden og tilsæt tomater, oregano/merian og basilikum. Lad det snurre 6 - 8 minutter. Rør paprika ud i vinen og hæld det i fonduen.

Tilsæt osten lidt ad gangen, når grydens indhold snurrer, rør hele tiden imens.

Lad osten smelte cremeagtig og smag evt. til med yderligere krydderier.

Servering:
Spid terninger af brød på fonduegafler og dyp i gryden.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15235 gange,
og udskrevet 220 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu