Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fondue Brillat Savarin

Fondue Brillat Savarin , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1/4 l.tør hvidvin.
1 fedhvidløg, knust.
6 æg.
250 g.gryere-ost.
60 g.smør
 Lidt salt
 friskkværnet hvid peber.
 
Opskrift:
Hæld hvidvin i en gryde med det knuste hvidløg. Lad det koge ind til det halve, for god varme og uden låg.

Pisk 6 æg sammen med 250 g. gruyere ost, 60 g. smør og lidt salt og friskkværnet hvid peber.

Rør den indkogte vin i, og hæld blandingen i en fonduegryde.

Sæt den over SVAG varme og rør til massen bliver glat og sammenhængende.

Servering:
Lad hver gæst spidde brødterninger på fonduegafler og drej rundt i ostemassen.

Drik evt. den hvidvin til der har været brugt i foinduen, eller en tilsvarende rødvin.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13920 gange,
og udskrevet 120 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu