| |
|
Orientalsk squashblanding til frysning
Orientalsk squashblanding til frysning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
5 | dl. | squash i skiver eller i tern5 dl. squash i skiver eller i tern | 5 | dl. | snittet hvidkål5 dl. snittet hvidkål | 2.5 | dl. | frisk hakket spinat2.5 dl. frisk hakket spinat | 5 | dl. | grønsagsbouillon5 dl. grønsagsbouillon | 200 | g. | bønnespirer200 g. bønnespirer | 1 | ds. | vandkastanier1 ds. vandkastanier | | | salt salt | | | peber peber | | | |
| |
Lad squash, kål og spinat simre i bouillon, til det er mørt.
Tilsæt bønnespirer og vandkastanier.
Smag til og frys ind.
Kan serveres varmt alene eller over ris.
Bønnespirer og vandkastanier kan evt. først tilsættes, når retten skal bruges.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9786 gange, og udskrevet 121 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|