Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Vivis tunbrød

Vivis tunbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Vivi

Indsendt :



Ingredienser:
2 ds.tun i vand
 salt
 peber
 citron
 mayonaise
 grøn peber
1 rødløg
 revet ost
 toastbrød
 
Opskrift:
Hæld væden fra tunen og rør tunen godt op med lidt salt og peber, en lille smule citron, mayonaise (så meget at det får en cremet konsistens), ½ grøn peber som er skåret i små tern og ½ rødløg som ligeledes er skåret i tern.

Massen fordeles på 4 stykket toastbrød. Dernæst drysses med revet ost. Brødene kommes i ovnen (ved 200 grader) indtil osten er smeltet/gylden - hold øje med det.

Serveres straks.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9399 gange,
og udskrevet 186 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu