Avocado med tunfyld
Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado Indsendt af : Yashmin Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hæld vandet fra tunen og pil kødet i mindre stykker. Bland det med bladselleri, citronsaft og olivenolie.
Flæk avocadoerne og tag stenen ud. Dryp dem straks med citronsaft, så de ikke bliver mørke. Kom fyldet i de halve avocadoer og drys med hakket persille. |
|
Opskriften er vist 67261 gange,
og udskrevet 1649 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2009-04-22 11:34:58 Frisk smagende ret uden fede (mayonaise) dressinger. Der er meget fyld til, som der ikke er plads til i avocadoen. Vælger næste gang at anrette den samme mængde, men anderledes serveret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne