Jordbærsorbet (Diabetes)

Jordbærsorbet (Diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.jordbær
1 spsk.citronsaft
 vanillekorn
3 tsk.flydende sødestof
1 dl.piskefløde
1 æggehvide
 
Opskrift:
Halvdelen af jordbærrene (friske eller dybfrosne) tages fra (de pæneste), resten moses med en gaffel og blandes med citronsaften, vanillen og sødestoffet. Fløden piskes til skum og blandes med massen. Denne anbringes i køleskabets frostrum 1 time. Den piskede æggehvide blandes i massen og det hele hældes i randform og fryses færdig i frostrummet i løbet af 3-4 timer. Vendes ud på fad og hullet fyldes med resten af jordbærrene.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 22906 gange,
og udskrevet 521 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu