Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mango- og limesorbet (Diabetes)

Mango- og limesorbet (Diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Frugt - Mango

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
60 g.sukker
1.5 dl.kogende vand
3 store modne mangoer skrællet og skåret i tern
4 lime revet skal og saft heraf
 
Opskrift:
Hæld sukkeret i det kogende vand i en tykbundet gryde og rør rundt, til det er opløst. Lad det køle af og stil siruppen til afkøling i fryseren.

Kom mangokød og limeskal og –saft i en foodprocessor eller blender og blend til en glat masse.

hæld den kolde sirup i foodprocessoren/blenderen og blend det i yderligere 30 sekunder.

Hæld blandingen i en frysebeholder og stil den i fryseren i 1½ time. Tag den ud af fryseren og pisk den for at knuse iskrystallerne. Stil den tilbage i fryseren og frys den, til den er fast. Pisk hver time så der ikke dannes iskrystaller.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17557 gange,
og udskrevet 255 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Poul Engholm  -  2016-12-29 19:01:38
Hvordan kan der være sukker i en diabetes-iss?

Henrijette  -  2008-05-16 22:20:25
Er det ikke lidt meget sukker i en diabetes is?