Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Helstegt Strudsefilét

Helstegt Strudsefilét, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 strudsefilét 2-2.5 kg.
 rødvin
 hvidløg
 salt
 peber
 


Opskrift:

Strudsen placeres på bradepanden efter at være indgendet i krydderier efter eget valg.
Overhældes med rødvin, så der står ca. 1/2 cm i panden.
Ovnen forvarmes til 225 grader.
Med stegetermometer i den tykkeste del af kødet skal temperaturen vise 72 grader.
Kødet tages ud og skal hvile i stanniol i ca. 15 min, og kan derefter udskæres.

Tilbehøret (majs, babykarotter, bladselleri- og porrer i skiver) kastes i en meget varm jerngryde eller wok og svitses efter behag.

Der kan med fordel serveres flødekartofler - men alle slags kartofler og sauce, du ville vælge til en oksesteg, kan bruges til struds




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8441 gange,
og udskrevet 181 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu