Helstegt Strudsefilét

Helstegt Strudsefilét, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1 strudsefilét 2-2.5 kg.
 rødvin
 hvidløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Strudsen placeres på bradepanden efter at være indgendet i krydderier efter eget valg.
Overhældes med rødvin, så der står ca. 1/2 cm i panden.
Ovnen forvarmes til 225 grader.
Med stegetermometer i den tykkeste del af kødet skal temperaturen vise 72 grader.
Kødet tages ud og skal hvile i stanniol i ca. 15 min, og kan derefter udskæres.

Tilbehøret (majs, babykarotter, bladselleri- og porrer i skiver) kastes i en meget varm jerngryde eller wok og svitses efter behag.

Der kan med fordel serveres flødekartofler - men alle slags kartofler og sauce, du ville vælge til en oksesteg, kan bruges til struds


karakterer:
Opskriften er vist 9398 gange,
og udskrevet 240 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu