Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hvidvinssorbet (Diabetes)

Hvidvinssorbet (Diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : -

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 dl.hvidvin
3 dl.vand
2 tsk.sødemiddel
2 æggehvider
300 g.vindruer
 
Opskrift:
Bland hvidvin, vand og sødemiddel. Stilles i fryseren. Rør af og til i isen.

Pisk æggehviderne stive. Når isen er grødet, vendes æggehviderne i. Fryses endnu 2 timer.

Serveres med 75 g. halverede vindruer pr. person.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14898 gange,
og udskrevet 248 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-08-08 21:39:36
Hvor meget vand??