Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Yletteis med hindbær (Diabetes)

Yletteis med hindbær (Diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Ylette

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.hindbær
4 dl.ylette
 sødemiddel
2 æggeblommer
200 g.kiwifrugt
 
Opskrift:
De mosede hindbær blandes med ylette og smages til med sødemiddel. De stiftpiskede æggehvider vendes forsigtig i. Fryses.

Pyntes ved serveringen med skiver af kiwifrugt.

Tips:

Yletteis skal tages ud af fryseren og sættes i køleskab ca. 1 time før serveringen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12590 gange,
og udskrevet 287 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Ninna Krabbe  -  2011-03-03 11:26:47
I opskriften forekommer æggeblommer, i tilberedsvejledningen , tales om stiftpiskede æggehvider, hvor kommer de fra?

ucaoe  -  2010-05-10 17:59:13
Jeg vil umiddelbart mene at det er hviderne da man ikke kan piske blommerne stive

caskif  -  2008-05-21 14:04:52
der står æggeblommer under ingredienser, og under metode står der ægge hvider... Hvad skal bruges???