Yletteis med hindbær (Diabetes)
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Ylette Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
De mosede hindbær blandes med ylette og smages til med sødemiddel.
De stiftpiskede æggehvider vendes forsigtig i.
Fryses.
Pyntes ved serveringen med skiver af kiwifrugt. Tips: Yletteis skal tages ud af fryseren og sættes i køleskab ca. 1 time før serveringen. |
|
Opskriften er vist 15336 gange,
og udskrevet 372 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Ninna Krabbe - 2011-03-03 11:26:47 I opskriften forekommer æggeblommer, i tilberedsvejledningen , tales om stiftpiskede æggehvider, hvor kommer de fra? ucaoe - 2010-05-10 17:59:13 Jeg vil umiddelbart mene at det er hviderne da man ikke kan piske blommerne stive caskif - 2008-05-21 14:04:52 der står æggeblommer under ingredienser, og under metode står der ægge hvider... Hvad skal bruges??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne