Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stenbiderrogn med dild

Stenbiderrogn med dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

NatmadRet : Natmad - Diverse natmad

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.frisk stenbiderrogn
3 skalotteløg
1 bdt.dild
 salt
 citron
4 skivertoastbrød
 


Opskrift:

Rognen skæres åben, hvis den stadig er i hinderne, og kommes i en rigelig stor skål med koldt vand. Fjern nu hinderne ved at røre godt i skålen med et piskeris. Fjern jævnligt hinderne, der sætter sig på piskeriset. Sigt der så, og gentag proceduren et par gange. Lad til sidst rognen stå i sigten og dryppe godt af.

Rør den så med salt, finthakket løg og dild.

Server den kold i en skål, med ristet toast, citron og evt. creme fraiche til, ved siden af.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (48 stemmer)

Opskriften er vist 17634 gange,
og udskrevet 309 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lena  -  2008-04-10 14:46:39
I stedet for crème fraîche foreslår jeg at bruge tyrkisk/græsk yoghurt, som er endnu lettere. fås med fedtprocent fra 2-4. Ellers en rigtig lækker ret. Kan også fyldes i tarteletter, kan røres sammen med yoghurten, citronsaft og krydderier og bruges som lækkert pålæg til en sandwich eller pita. Også godt som tilbehør til en bagt kartoffel osv. Se evt. www.youtube.dk - søgeord mamadenmark...