Bacalao med chili

Bacalao med chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk

Oprindelsesland : Spanien

SpanienKilde : Matopskrifter.no

Indsendt :     

Ingredienser:
1000 g.klipfisk
1500 g.kartofler
2 ds.hakkede tomater
0.5 glaspimiento
2 store løg
0.5 hvidløg
1 chili
1 dl.olivenolie
0.5 glastomatpure
3-4 spsk.soltørrede tomater (kørt i foodprocessor)
 evt.3-4 spsk. ketchup af soltørrede tomater
 
Opskrift:
Udvand fisken (1-2 døgn etter tykkelse).

Hak chili og hvidløg og steg det forsigtig i olien. Læg lagvis tomat/pimiento, kartofler, fisk og løg (plus purrene) Hæld den glovarme olivenolie over (m/chili/hvidløg). Lad alt koge forsigtig til kartoflerne er møre (ca. 1 time). Kog forsigtig under låg og "vri" på gryden ofte så det ikke brænder på i bunden.





karakterer:
Opskriften er vist 26406 gange,
og udskrevet 469 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-13 09:38:50
Virkelig lække ret! smagfuld og mættende! Jeg brugt dog frisk rød snackchili istedet for piementos (bedre og friskere smag) og 5 piripiri istedet for 1 chili!

  -   2010-01-10 22:38:20
Husk forresten oliven til severing!!!

  -   2008-08-22 11:57:09
Fremragende ret - forudsætter god kvalitet klipfisk, der er ordentlig udvandet: 2 dage - skift vand 3 gange. Har tidligere smagt retten i Bud, syd for kristiansund i Norge. På de kanter er denne ret en klasikker.