Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Buñuelos de Bacalao (Spanske fiskefrikadeller)

Buñuelos de Bacalao (Spanske fiskefrikadeller), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :



Ingredienser:
500 g.torske filet eller halv laks og halv torsk eller andre fisk (skåret i tern)
2 store håndfuld hvedemel
1 æg
1 øl
1 løg (finthakket)
 hakket persille
 salt
 


Opskrift:
Kom ægget, mel, fisk (skåret i små terninger) og en halv del af den øl i en skål. Rør det hele godt sammen. Det skal blive ret tykt. Tilsæt resten af ingredienserne og rør igen. Varm en stegepande med olivenolie og kom så dejen i med en spiseske, steg 7 - 8 kugler ad gangen. Vend dem med en hulske og rist dem sprøde og gyldne på alle siderne. Sæt dem til at dryppe olien af og spis dem straks.

Server en gode salat, mayo eller ali-oli og lysbrød til.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)

Opskriften er vist 21673 gange,
og udskrevet 413 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Inge V.  -  2010-09-18 10:08:33
Det er bare nogle gode fiskefrikadeller. Brugte pangasius fileter i stedet for torsk. Min søn mener, disse fiskefrikadeller er meget bedre end dem, vi plejer at lave.

marianne-c  -  2007-10-07 19:42:37
vi har brugt denne opskrift 4-5 gange. Det er en super måde at bruge nogle af de torsk vores svigersøn kommer med. Samtidig let at lave.