torske filet eller halv laks og halv torsk eller andre fisk (skåret i tern)500 g. torske filet eller halv laks og halv torsk eller andre fisk (skåret i tern)
2
store håndfuld hvedemel2 store håndfuld hvedemel
1
æg1 æg
1
øl1 øl
1
løg (finthakket)1 løg (finthakket)
hakket persille hakket persille
salt salt
Opskrift:
Kom ægget, mel, fisk (skåret i små terninger) og en halv del af den øl i en skål. Rør det hele godt sammen. Det skal blive ret tykt.
Tilsæt resten af ingredienserne og rør igen.
Varm en stegepande med olivenolie og kom så dejen i med en spiseske, steg 7 - 8 kugler ad gangen. Vend dem med en hulske og rist dem sprøde og gyldne på alle siderne. Sæt dem til at dryppe olien af og spis dem straks.
Server en gode salat, mayo eller ali-oli og lysbrød til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(10 stemmer)
Opskriften er vist 22125 gange, og udskrevet 419 gange.
Kommentarer
Inge V. - 2010-09-18 10:08:33 Det er bare nogle gode fiskefrikadeller. Brugte pangasius fileter i stedet for torsk. Min søn mener, disse fiskefrikadeller er meget bedre end dem, vi plejer at lave.
marianne-c - 2007-10-07 19:42:37 vi har brugt denne opskrift 4-5 gange. Det er en super måde at bruge nogle af de torsk vores svigersøn kommer med. Samtidig let at lave.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider