Bacalhau Dourado (Klipfisk i æg)
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk Oprindelsesland : Portugal Indsendt : |
|
|
Begynd dagen før med at lægge klipfisken i blød mindst 12 timer i en skål med så meget koldt vand, at fisken er dækket.
Skift vandet flere gange.
Varm ovnen op til 200 grader C. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde pinde. Tør dem i papir fra køkkenrullen. Varm olien op i frituregryden og steg kartoflerne gyldne. Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Hæld vandet fra klipfisken og skyl den under koldt vand. Læg den i gryden med så meget vand, at det står et par centimeter over fisken. Bring vandet i kog ved stærk varme. Smag på det, er det stadig meget salt, må klipfisken koges op en gang til med friskt vand. Kog den mør ved svag varme i ca. 20 minutter. Tag den op med en hulske og lad vandet løbe fra. Fjern skind og ben og del fisken i flager. Hold den varm. Opvarm olivenolien i en pande. Tilsæt løg og lad det stege under omrøring, til de er let brune. Kom klipfisken i. Pisk æggene og peberet sammen og hæld det i panden. Tilsæt evt. noget mere olie, så det ikke hænger i panden. Rør forsigtigt i det, til æggene begynder at stivne. Drys kartoflerne i til sidst og flyt straks det hele over på et varmt fad. Strø hakket persille på og spis det straks. |
|
Opskriften er vist 14638 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne