Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Bachalhau, Portugisisk nationalret

Bachalhau, Portugisisk nationalret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk

Oprindelsesland : Portugal

PortugalIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.klipfisk
1000 g.kartofler
3 løg
3 fedhvidløg
3 tomater
 bullion
 koriander
 piripiri peber
 olivenolie
 
Opskrift:
Klipfisken udvandes i koldt vand et døgns tid, nandet udskiftes et par gange. løgskiver og fintsnittede hvidløg gyldnes i olie, tages op.

Skrællede kartofler skæres i skiver, tørres, gyldnes i olie, tages op. Fisken deles i mindre stykker, gyldnes i olie, tages op.

I et velsmurt ildfast fad lægges ingridienserne lagdelt, med koriander og periperi (vær forsigtig!) drysset mellem lagene.

Panden koges af med bulion og hældes over retten sammen med resten af olien. Fadet med låg på stilles i ovn ved 170 grader i ca. 1 time.

Hakket æg og hakket persille drysses over ved serveringen. Der drikkes gerne en god portugisisk rødvin til retten.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (15 stemmer)

Opskriften er vist 27339 gange,
og udskrevet 376 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

JLB  -  2007-02-17 14:58:50
Troede at denne opskrift skulle laves med fløde