Druefromage med pistacier

Druefromage med pistacier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Bær - Vindruer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æg
50 g.sukker
0.5 citron
1 dl.druesaft
5 Husblas, blade
2.5 dl.piskefløde
 
 Pynt:
 blå druer
 pistacier eller mandler
 
Opskrift:
Rør æggeblommer og sukker grundigt og læg imens husblasen i blød i koldt vand. Rør citronsaft, druesaft og reven citronskal i æggeblommerne, smelt den udblødte husblas og pisk den i. Pisk æggehvider og piskefløde stive hver for sig og vend begge dele i æggemassen. Fyld fromagen i en skål eller buddingsform skyllet med koldt vand, og sæt den køligt. Når fromagen er stiv, løsnes den i kanten med en kniv, serveringsfadet lægges over med bunden i vejret, og begge dele vendes hurtigt, mens man holder godt fast. Pynt fromagen med blå druer og snittede pistacier eller ristede mandelflager.

Tips:

Ren, ugæret druesaft kan købes på flaske, eller man kan selv presse saften af halverede druer. Fromagen kan nedfryses i foliebakker med tæt låg. Optøes i emballagen i køleskab. Pyntes efter optøning.





karakterer:
Opskriften er vist 14039 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu