Druefromage med pistacier
Hovedingrediens : Bær - Vindruer Indsendt : Red : |
|
|
Rør æggeblommer og sukker grundigt og læg imens husblasen i blød i koldt vand. Rør citronsaft, druesaft og reven citronskal i æggeblommerne, smelt den udblødte husblas og pisk den i. Pisk æggehvider og piskefløde stive hver for sig og vend begge dele i æggemassen. Fyld fromagen i en skål eller buddingsform skyllet med koldt vand, og sæt den køligt. Når fromagen er stiv, løsnes den i kanten med en kniv, serveringsfadet lægges over med bunden i vejret, og begge dele vendes hurtigt, mens man holder godt fast. Pynt fromagen med blå druer og snittede pistacier eller ristede mandelflager.
Tips: Ren, ugæret druesaft kan købes på flaske, eller man kan selv presse saften af halverede druer. Fromagen kan nedfryses i foliebakker med tæt låg. Optøes i emballagen i køleskab. Pyntes efter optøning. |
|
Opskriften er vist 14398 gange,
og udskrevet 272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne