Stegte hornfisk med fyld af krydderurter

Stegte hornfisk med fyld af krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1-2 hornfisk
 
 Smør:
0.5 bdt.persille
1 bdt.purløg
0.5 bdt.dild
2 spsk.hakket citronmelisse
100 g.smør
 
Opskrift:
Hvis der stadig er rygben i hornfisken, tages dette ud ved først at klemme langs rygraden, med tommel- og pegefinger. Derefter trækkes benet nemt ud. Skyl fisken og skær den i stykker på 12-15 cm. Vend dem i mel. Rør det halvbløde smør med alle de hakkede krydderurter, og smag til med citron, salt og peber.

Fordel halvdelen af smørret i hornfisken. Luk stykkerne med en kødnål, og steg fisken i resten af smørret.

Spis pandesmørret som sovs til f.eks kartofler. Server en frisk tomatsalat bestående af skivede tomater, finthakkede løg, kapers og en god olie/eddikedressing til.





karakterer:
Opskriften er vist 11453 gange,
og udskrevet 322 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor længe skal fisken steges?