Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegte hornfisk med fyld af krydderurter

Stegte hornfisk med fyld af krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1-2 hornfisk
 
 Smør:
0.5 bdt.persille
1 bdt.purløg
0.5 bdt.dild
2 spsk.hakket citronmelisse
100 g.smør
 


Opskrift:

Hvis der stadig er rygben i hornfisken, tages dette ud ved først at klemme langs rygraden, med tommel- og pegefinger. Derefter trækkes benet nemt ud. Skyl fisken og skær den i stykker på 12-15 cm. Vend dem i mel. Rør det halvbløde smør med alle de hakkede krydderurter, og smag til med citron, salt og peber.

Fordel halvdelen af smørret i hornfisken. Luk stykkerne med en kødnål, og steg fisken i resten af smørret.

Spis pandesmørret som sovs til f.eks kartofler. Server en frisk tomatsalat bestående af skivede tomater, finthakkede løg, kapers og en god olie/eddikedressing til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 9417 gange,
og udskrevet 263 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00

hvor længe skal fisken steges?