Chokolade-cognacfromage

Chokolade-cognacfromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
7 Husblas, blade
100 g.mørk chokolade
3 Æggeblommer, pasteuriseret
4 spsk.sukker
3 spsk.cognac
2.5 dl.piskefløde
3 Æggehvider, pasteuriseret
 
 Pynt:
 flødeskum
 reven chokolade
 
Opskrift:
Udblød husblassen i koldt vand. Smelt chokoladen og lad den svale. Pisk æggeblommer og sukker godt sammen. Knug husblassen fri for vand og smelt den over vandbad eller i mikro-ovn.

Lad den blive håndvarm. Rør den afsvalede chokolade og cognac i æggemassen. Rør derefter husblassen i en tynd stråle i chokoladeblandingen.

Pisk fløde og æggehvider stive hver for sig. Vend først flødeskummet og dernæst de piskede æggehvider i chokoladeblandingen. Bland det forsigtigt.

Hæld chokoladefromagen i 6 portionsglas og stil dem koldt 2-3 timer. Pynt med flødeskum og reven chokolade ved serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 12465 gange,
og udskrevet 263 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu