Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Chokolade-cognacfromage

Chokolade-cognacfromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
7 blade husblas
100 g.mørk chokolade
3 pasteuriserede æggeblommer
4 spsk.sukker
3 spsk.cognac
2.5 dl.piskefløde
3 pasteuriserede æggehvider
 
 Pynt:
 flødeskum
 reven chokolade
 


Opskrift:
Udblød husblassen i koldt vand. Smelt chokoladen og lad den svale. Pisk æggeblommer og sukker godt sammen. Knug husblassen fri for vand og smelt den over vandbad eller i mikro-ovn.

Lad den blive håndvarm. Rør den afsvalede chokolade og cognac i æggemassen. Rør derefter husblassen i en tynd stråle i chokoladeblandingen.

Pisk fløde og æggehvider stive hver for sig. Vend først flødeskummet og dernæst de piskede æggehvider i chokoladeblandingen. Bland det forsigtigt.

Hæld chokoladefromagen i 6 portionsglas og stil dem koldt 2-3 timer. Pynt med flødeskum og reven chokolade ved serveringen.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10605 gange,
og udskrevet 236 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu