Chokolade-cognacfromage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Udblød husblassen i koldt vand. Smelt chokoladen og lad den svale. Pisk æggeblommer og sukker godt sammen. Knug husblassen fri for vand og smelt den over vandbad eller i mikro-ovn.
Lad den blive håndvarm. Rør den afsvalede chokolade og cognac i æggemassen. Rør derefter husblassen i en tynd stråle i chokoladeblandingen. Pisk fløde og æggehvider stive hver for sig. Vend først flødeskummet og dernæst de piskede æggehvider i chokoladeblandingen. Bland det forsigtigt. Hæld chokoladefromagen i 6 portionsglas og stil dem koldt 2-3 timer. Pynt med flødeskum og reven chokolade ved serveringen. |
|
Opskriften er vist 12465 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne